Listopad 2011

Reportáž Českého rozhlasu

O poslední novinku Malé scény Slováckého divadla Konkurz podle Grönholma je velký zájem nejenom mezi diváky, ale také v médiích. Důkazem může být i reportáž Pavla Sedláčka z Českého rozhlasu. S mikrofonem se vypravil na jednu ze zkoušek a povídal si i s tvůrci komedie. Vy, kteří jste na dnešní večer nesehnali vstupenky a komedii neuvidíte, si o ní můžete něco poslechnout.

http://www.rozhlas.cz/mozaika/divadlo/_zprava/konkurz-podle-gronholma--969029

Penzion pro svobodné pány jede do Prahy

Slovácké divadlo opět míří na festival České divadlo do Prahy. Jeho dramaturgie už několik let představuje pražskému publiku to nejlepší, co vzniklo na regionálních scénách. Uherskohradišťský soubor nechyběl ani jednou. Ba co víc – pravidelně zamíchal kartami při závěrečném udělování cen. Podaří se mu to i s komedií Penzion pro svobodné pány? Rozhodne se v neděli.

Herečka Anna Pospíchalová se vrací

Neobešel se bez ní žádný muzikál Slováckého divadla. Diváci ji obdivovali také jako Roxanu v Cyranovi, co odhazuje svůj širák v dáli, či Olinku v sugestivní Maškarádě. Ano, řeč je o Anně Pospíchalové, která před pěti lety opustila angažmá Slováckého divadla, aby se věnovala rodině a dětem. Mateřská dovolená je už ale u konce a oblíbená herečka se od listopadu na uherskohradišťská prkna vrací.

Stránky